Σαβοϊδάκης

γιατί το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο

Έχουμε κρητικό DNA & δεν το αλλάζουμε!

Αναφορικά με το άρθρο που αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο από ειδησεογραφικό portal για την εξαγορά κρητικής εταιρείας αρτοποιίας/ζαχαροπλαστικής από αθηναϊκή αλυσίδα, η εταιρεία ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους, τους πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές της ότι είναι και θα παραμένει αμιγώς κρητική.

Η εταιρεία ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ αντιτίθεται στην άποψη του μέσου ενημέρωσης περί της ποιότητας των προϊόντων των κρητικών εταιρειών αρτοποιίας.  Το να μπαίνεις καθημερινά στο σπίτι χιλιάδων καταναλωτών, να βρίσκεσαι στα ράφια αλυσίδων λιανεμπορίου, να συνεργάζεσαι με κορυφαίες εταιρείες  εστίασης, φιλοξενίας, αεροπορικών & ναυτιλιακών μέσων μεταφοράς και να αναπτύσσεις εξαγωγική δραστηριότητα, επιβεβαιώνει εμπράκτως την αφοσίωση της στην ποιότητα, την ανάπτυξη, το μεράκι και την συνέπεια της.

Κρίνουμε ότι η άποψη του μέσου ενημέρωσης θίγει τόσο την εταιρεία ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ όσο και μεγάλη μερίδα κρητικών επιχειρήσεων αρτοποιίας, που διαχρονικά διαφυλάσσουν και αναβαθμίζουν το κληροδότημα των ιδρυτών τους. Είναι η γνώση, οι μνήμες, οι εικόνες που φυλάσσονται με ευλάβεια από γενιά σε γενιά και αναβιώνουν καθημερινά στους φούρνους/ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς, αναδεικνύοντας πανελλαδικά την υπεροχή των κρητικών αρτοποιημάτων & γλυκών.

Η εταιρεία ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ με 50ετή  υπεύθυνη και δημιουργική δράση θα συνεχίζει να:

  • Επενδύει διαρκώς στην ποιότητα, αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία, την τεχνογνωσία, τις άριστες πρώτες ύλες και την αυθεντικότητα των ανθρώπων της.
  • Εμπλουτίζει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο με νέα είδη διατροφής που καλύπτουν σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις (προϊόντα χωρίς γλουτένη, χαμηλών λιπαρών, superfoods, προτάσεις vegan & vegetarian, σνακς & μικρογεύματα υγιεινής διατροφής, παραδοσιακά κρητικά αρτοποιήματα)
  • Αναπτύσσει εξαγωγικές δραστηριότητες και εισέρχεται δυναμικά σε αλυσίδες λιανεμπορίου με προϊόντα αρτοποιίας (παξιμάδια, κριτσίνια, βουτήματα) & οικογενειακές συσκευασίες παγωτού.
  • Ανανεώνει τα καταστήματα της, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση και ξεχωριστές προτάσεις για γευστικά διαλείμματα και καφέ.

 

Hράκλειο, 18/9/2020

  

Λίγα λόγια για την ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ

Σταθερή ποιότητα,

συνεχής ανάπτυξη & κρητικό  DNA

Η κρητική εταιρεία ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ μετράει σχεδόν μισό αιώνα. Μία μεγάλη διαδρομή, γεμάτη από γλυκές και αλμυρές δημιουργίες, με προϊόντα καινοτόμα και πιστοποιημένα. Με μεράκι και συνέπεια, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στον κλάδο Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής στην Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αλλά και οι Κρητικοί ομογενείς σε όλο τον κόσμο, θυμούνται και αναπολούν εικόνες και γεύσεις από το κρητικό τραπέζι με τα αυθεντικά παξιμάδια, το προζυμένιο ψωμί, τα παραδοσιακά βουτήματα, τα τσουρέκια και τα καλιτσούνια.

Οι ταξιδιώτες και τουρίστες που βιώνουν κάθε χρόνο την κρητική φιλοξενία στα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα παραδοσιακά στέκια του τόπου μας, γεύονται και παίρνουν μαζί τους τη γεύση του φρεσκοψημένου ψωμιού, τα αρώματα των γλυκών και την αυθεντικότητα της κρητικής γαστρονομίας.

Χαιρόμαστε να διαβάζουμε τις κριτικές και βαθμολογίες τους στις ψηφιακές πλατφόρμες, διακρίσεις που μας κάνουν περήφανους και δημιουργικούς. Είμαστε αφοσιωμένοι στις συνεργασίες μας  με τους καλύτερους, στους κλάδους της φιλοξενίας, εστίασης, λιανεμπορίου και μέσων μεταφοράς. Επενδύουμε σε αμοιβαία εποικοδομητικές συνεργασίες με τοπικούς παραγωγούς πρώτων υλών και πιστοποιημένους προμηθευτές.

50 χρόνια εμπειρίας, περισσότεροι από 50.000 πελάτες λιανικής & χονδρικής πώλησης, 16 καταστήματα σε Κρήτη & Ρόδο, 2 μονάδες παραγωγής, 300 εργαζόμενοι συνθέτουν την κρητική εταιρεία ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ που ακόμη και μέσα στο δυσχερές οικονομικό περιβάλλον, θέτει ως αδιαπραγμάτευτη αξία της, την ποιότητα και καθημερινό μέλημα της, το «να κάνει το καλό, καλύτερο».

 Κοπιάστε να γευτείτε γεύσεις με κρητικό DNA.

www.savoidakis.gr

T. 2810 380977-9

E. info@savoidakis.gr

 

Back to top
¨