Οι Άνθρωποί μας

Για την εταιρεία Σαβοϊδάκης Α.Ε, τo σημαντικότερο κεφάλαιο μας και το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι οι άνθρωποι μας. Πιστεύουμε ότι χωρίς το μεράκι, τον ενθουσιασμό και τη αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού μας δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε το όραμα και τη στρατηγική μας σε ένα απαιτητικό περιβάλλον συνεχούς ανάπτυξης.

Διαχρονικός στόχος μας είναι να διατηρούμε την καλύτερη ομάδα, μια διαδικασία που ξεκινά από την επιλογή του κατάλληλου προσωπικού και  την ένταξη των νεοπροσλαμβανόμενων , διαφυλάσσεται μέσω της εκπαίδευσης, της επιμόρφωσης και της ανάπτυξης των δεξιοτήτων των ανθρώπων μας και επιβραβεύεται.

Σε κάθε στάδιο της δράσης μας θέτουμε από κοινού υψηλούς στόχους, ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία, την καινοτομία και τον πειραματισμό προκειμένου να γινόμαστε καλύτεροι.

Εφαρμόζουμε πιστοποιημένες διαδικασίες εκπαίδευσης, πολιτική ασφάλειας και υγιεινής και παρέχουμε διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση.

Μία οικογένεια 300 ατόμων που λειτουργεί καθημερινά,  συντονισμένα με ομαδικότητα,  συναδελφικότητα και αλληλεγγύη, αλλά και περισσότερες από 1000 έμμεσες θέσεις εργασίας που υποστηρίζονται από την δραστηριότητα μας.

Υπάρχουν άνθρωποι που φαίνονται και είναι εκείνοι που καθημερινά βρίσκονται στα καταστήματα μας, με ένα τεράστιο χαμόγελο να σας προσφέρουν τα προϊόντα μας. Ωστόσο υπάρχουν και άνθρωποι που δεν φαίνονται, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στην παραγωγή, πίσω από τους πάγκους τους, στα φορτηγά διακίνησης για να μπορούμε όλοι καθημερινά να γευόμαστε φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα. Κάθε μέρα, όλη μέρα, εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.

Back to top
¨